P.tesi - C.tesi - 9:00 - 18:00
(+90) 0535 974 75 55
info@rotadanismanlik.com
Rota Teşvik & Danışmanlık Hizmetleri
 
Destek Yönetim Sistemi (DYS)
 

Destek Yönetim Sistemine giriş yaparak İhracat Destekleri, Tarımsal İade Destekleri, Dahilde İşleme Rejimi, Hariçte İşleme Rejimi ve Vergi-Resim-Harç İstisna Uygulamalarına yönelik başvuruları çevrimiçi ortamda iletebilir, başvuruların süreçlerini ve destek tutarlarını sistem üzerinden takip edebilirsiniz.
 

1) DYS DİR uygulamasına yönelik her türlü tespit, öneri ve bildirimler ekran görüntüsü ile birlikte dysdahildeisleme@ticaret.gov.tr adresine iletilebilir. DYS - DİR uygulamasına yönelik güncel (18.10.2022 / v.3) yararlanıcı kılavuzu için tıklayınız.

2) Diğer destekler ve genel tespitler için iletişim e-posta adresi: destekyonetimsistemi@ticaret.gov.tr

3) DYS üzerinden yapılan başvuruların sistemde yararlanıcılara ait iş akışları üzerinden takip edilmesi esas olup, takip sorumluluğu yararlanıcıya aittir. Başvurulara yönelik olarak DYS üzerinden gönderilen yardımcı e-posta ve ana sayfa bildirimlerinin teknik sorunlar veya işlem yoğunluğu nedeniyle geç yapılması veya yapılamaması halinde Bakanlık veya İncelemeci Birimler sorumlu tutulamaz.

DESTEK YÖNETİM SİSTEMİNE GİRİŞ
Sisteme giriş için tıklayınız ( DYS ye tanımlanma işlemler yararlanıcılar girişler yapabilir )
Hızlı Menü
Müşteri Merkezi
Hizmetlerimiz
Hizmetler
İş Ortakları
Yapılan araştırmalara göre dışarıdan danışmanlık hizmeti almak; ihtiyaçlarınızın hızlı giderilmesine doğru yönlendirmelerle doğru kararlar almaya ve finansal açıdan şirketiniz için maliyeti düşürmeye olanak sağlar. Rota Danışmanlık olarak mali ve hukuki konularda alanında yetkin ve uzman perso nellerimizle hizmet veriyoruz.
www.rotadanismanlik.com @ Copyright 2022 Tüm hakları Saklıdır