P.tesi - C.tesi - 9:00 - 18:00
(+90) 0535 974 75 55
info@rotadanismanlik.com
Rota Teşvik & Danışmanlık Hizmetleri
 

Tam Entegre Muhasebe Sistemleri Nedir ?

​Tam Muhasebe entegrasyonu, işletmelerin birden fazla departmanlarına ayrı ayrı veya müştereken uyarlanan, işletme faaliyetlerinin finansal faaliyetlerine ilişkin işlemlerini tek panelden kayıt ve takip etmek  suretiyle, raporlama, analiz etme, karar süreçleri gibi değişimlerinin  anlık olarak muhasebe programlarına entegre edilmesidir.

Tam Entegre Muhasebe Sistemleri özellikleri Nedir ?

​​Tam muhasebe entegrasyon sayesinde tek bir modül gibi işlemleri gerçekleştirmektedir. Talep, Teklif, Sipariş, İrsaliye, Fatura, Muhasebe iş akışı entegre bir şekilde çalışmaktadır. Cari, Sipariş, Stok gibi modüllerle entegre bir şekilde çalışır. 

Şirket birimlerinden gelen satın alma talepleri için satın alma birimi tedarikçilerinize teklif geçerler. Bu tekliflerin değerlendirilmesi sonucu analizlerde en uygun çıkan teklif sipariş olarak geçilir.

Mallar kısmi yada tümden sevk edilir ve daha sonradan faturalandırılır. Faturaların muhasebeye aktarılması ile de süreç muhasebe modülü ne entegre edilir.

Bu süreç içindeki tüm işlemler tamamen bağımsız olarak çalışmakta fakat işlem kontrolleri diğer modüller içerisinden de hataya neden olmamak için yapılmaktadır.

Modüllerin tam entegre bir şekilde çalışması zamandan tasarruf ve sonucunda maliyetlerde azalma sağlayacaktır. ​

Tam muhasebe Entegrasyonu, genellikle e-ticaret yapan işletmelerde kullanılır. Programın e-ticarete uygun hale getirilmesi ile kolaylıkla uy gulanır.

Bu entegrasyon N11, Gittigidiyor, Hepsiburada gibi pazaryeri hesaplarına da bağlanabilmektedir. 

E-fatura kullanıcısı olunduğu takdirde müş terilere e-posta ile e-fatura da gönderilebilmektedir. Günlük satışlar da otomatik olarak faturalan dırılabilir.

Muhasebe fişleri, stok, envanter, zamandan tasarruf edilir ve daha az hata yapılır.

Tam Entegre Muhasebe Sistemleri
Hızlı Menü
Müşteri Merkezi
Hizmetlerimiz
Hizmetler
İş Ortakları
Yapılan araştırmalara göre dışarıdan danışmanlık hizmeti almak; ihtiyaçlarınızın hızlı giderilmesine doğru yönlendirmelerle doğru kararlar almaya ve finansal açıdan şirketiniz için maliyeti düşürmeye olanak sağlar. Rota Danışmanlık olarak mali ve hukuki konularda alanında yetkin ve uzman perso nellerimizle hizmet veriyoruz.
www.rotadanismanlik.com @ Copyright 2022 Tüm hakları Saklıdır