P.tesi - C.tesi - 9:00 - 18:00
(+90) 0535 974 75 55
info@rotadanismanlik.com
Rota Teşvik & Danışmanlık Hizmetleri
 

Hakkımızda

35 yılı aşkın süredir finansal, kurumsal danışmanlık, entegre sistemler uygulamaları ve çözümleri sektöründe yapmış olduğumuz çalışmalar bize bir kurum için en değerli şeyin zam an oldu ğunu öğretmiştir. Zamanı doğru ve verimli kullanabilmek için her zaman çok çalışmanın ye terli olmadığını, bazı küçük sistemsel müdahalelerin kurumun üzerinden hiç de küçümsenemeye cek kadar iş yükünü aldığını ve bunu da kolay yöntemlerle kazanca çevirdiğimizi gözlemledik. Vasıflı bir çalışanın saatlerce uğraşarak yapacağı işlemleri bir tık'a bile gerek kalmadadan sistemlerimize otomatik olarak yaptırmaya başladık.​
 

finansal, kurumsal danışmanlık, entegre sistemler uygulamaları ve çözümleri konusunda işletmelerin yaşadıkları kronik sorunlar, giderilme si, anlık çözümler ve faaliyetlerin devamlılığı önce likli, problemlerin çözülmesi gibi güncelleme sorunlarının farkına vardık. Bu problemlere basit ve sonuç odaklı çözümler getirerek bu işlemlerin tamamının otomatik olarak sistem tarafından yapılmasını sağladık. Böylece sistemle rimizi kullanan işletmelerin hem zamandan, hem de insan kaynağından ve maliyeler açısından tasarruf etmelerini sağlaya rak, hem işletme bütünlüğü ve işlevselliği hemde departman odaklı birimlerin faaliyetlerini daha etkin verimli ve kazançlı hale getirmeleri için hep en öncüsü lideri olduk.
 

2000 yılında 2 kişi olarak kurduğumuz "Sys Builder Director"; 2021 itibariyle 25 i aşan sektörel faaliyet alanlarda, mikro, orta ve büyük ölçekli kobi işletmeleri ve kurumsal nitelikli şirketler ve holding şeklide kuruluşlar için, varlığını fazlası ile hissettiren, özellikle aranan tercih edilen vazgeçilemeyen dev bir aile şirketi haline geldi. Sektorde bıraktığımız 35 yılda istisnasız her günü müzü kendimize sorduğumuz iki soru ile geçirdik. İşletmelerimizin  iş yüküniü nasıl daha da azaltabiliriz ve verimliliklerini nasıl daha da arttırabiliriz? Aynı iki soruy la ve geçmişimizi unutma dan, bize güvenen değerli işletmelerimiz ve iş ortaklarımız ile beraber emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz.

​                                                                                                                                                             
                                                                                                                                                                                                                                    Kurucu Ortak       

                                                                                                                                                                                                                        Yönetim Kurulu Başkanı 

                                                                                                                                                                                                                                    İlyas TAVUZ     

Hakkımızda
Hızlı Menü
Müşteri Merkezi
Hizmetlerimiz
Hizmetler
İş Ortakları
Yapılan araştırmalara göre dışarıdan danışmanlık hizmeti almak; ihtiyaçlarınızın hızlı giderilmesine doğru yönlendirmelerle doğru kararlar almaya ve finansal açıdan şirketiniz için maliyeti düşürmeye olanak sağlar. Rota Danışmanlık olarak mali ve hukuki konularda alanında yetkin ve uzman perso nellerimizle hizmet veriyoruz.
www.rotadanismanlik.com @ Copyright 2022 Tüm hakları Saklıdır