P.tesi - C.tesi - 9:00 - 18:00
(+90) 0535 974 75 55
info@rotadanismanlik.com
Rota Teşvik & Danışmanlık Hizmetleri
 
ABOUT US

Entegre Yönetim Sisteminin Özellikleri

Entegre yönetim sistemi çoklu dil desteği ile birlikte gelmektedir. Firma alt yapısının sahip olduğu ve çalışılan tarafların kullandığı dillerin koordinasyonunu bu şekilde sağlanabilmektedir. Bu durum firmanın iş ortakları ile ilişkilerinin etkin olmasını sağlar.

Sistemin öğrenilmesi oldukça kolaydır. Bu kolaylık, uzaktan erişim şansının olması sayesinde firmalara mobilite kazandırır. Basit ara yüzler ve web tabanlı yazılım sayesinde firmalar işlerini kolaylıkla halledebilirler.

Sistem geniş bir parametre desteği sunmaktadır. Esnek raporlama seçenekleri ve etkili grafikleri ile firmanın iş süreçlerini daha rahat kontrol edebilmesine olanak tanır. Modüller arasında ki uyum da bu sayede kolaylıkla izlenebilmektedir.

Sistemin diğer uygulamalar ile entegrasyonu kolay bir şekilde yapılabilmektedir. Kullanımı son derece kolay olan sistem, diğer uygulamaların da rahatlıkla kontrol edilebilmesini sağlar.

İş akışlarının kuruma özel şekilde ayarlanabiliyor olması, sistemin tercih sebeplerinden biri olmaktadır. Kurumun faaliyet alanına ve iş akışına uygun olarak düzenlemeler yapılabilir. E-mail destekli iş akışları, firmanın kendi içindeki koordinasyonunu sağlamasını kolaylaştırır. Sistemde, rol bazlı görevlendirme seçeneği bulunur.

Firmaların en büyük problemlerinin başında gelen veri güvenliği, QDMS entegre yönetim sistemleri ile sağlanabilmektedir. Sistem, firmaya ait verileri büyük bir hassasiyet içerisinde korur. Ayrıca verilere ilişkin bir bilgi havuzu oluşturur. Bu bilgi havuzunun içinden bilgileri almak son derece kolaydır.

Sistem, modüler olmasının yanında tüm modüller için ortak bir altyapı kullanmaktadır. Buda modüllerin birbiri ile ilişkisini olumlu şekilde etkiler. Uyarı ve eskalasyon sisteminin uyarlanabilir olması da bir başka olumlu yanıdır.

Entegre Yönetim Sistemi Nedir?


Kalite | Entegre Yönetim Sistemi, müşteri odaklı ve sürekli gelişim felsefesiyle; müşteri memnuniyeti, karlılık, verimlilik ve tüm paydaşların memnuniyetini sağlamak için gerekli bir kurum yönetim manifestosudur. Birden fazla yönetim sisteminin eş zamanlı ve birbiri ile ilişkili yönetilmesi veya uygulanması sonucu Kalite, Çevre, İş Sağlığı gibi standartlar isimlerini “entegre” olarak tek başlık altında toplamaktadır. Her türlü organizasyona, küçükten büyüğe, sanayiden hizmete, kamudan özel sektöre kadar uygulanabilir. Bimser’in Kalite | Entegre Yönetim Sistemi çözümü, kurumlara ölçeğe bakılmaksızın etkili rekabet, müşteri memnuniyeti devamlılığı, müşteri güven duygusunun oluşturulması, hataların azaltılması, karlılığın arttırılması, maliyetlerin denetim altına alınması, kayıpların en aza indirilmesi, sürekli gelişim, verimliliğin arttırılması, çalışan motivasyonunun sağlanması ve iletişimin güçlenmesi faydalarını sağlar.

Entegre Yönetİm Sisteminin Faydaları


1- Bütün yönetim sisteminizin bir seferde sertifikalandırılması gerçekleştirilir. Sizi zaman kaybından kurtararak bütüne odaklanmanızı sağlar.
2-Tümleşik bir yapı olması dolayısıyla odaklanma artışı işlerin tekrarını önler. 
3- En sade hale geldiğinden gereksiz kaynak kullanımını önler.
4- Maliyetlerdeki azalma ile karlılık artışı sağlanır.
5- Daha az denetimden geçerek işinizin aksamasını engeller.
6- Kurumsal sinerji artışı sağlar.
7-Çalışanların motivasyonunu artımını sağlar.
8-Tek bir dokümantasyon sistemi yardımıyla daha etkili planlama sağlanır.
9- Sürekli iyileştirme sayesinde ticari kalıcılık ve üstünlük sağlanır.
10- Denetimde sırasından eksiklikler tespit edilerek kuruma özel yenilikler sağlanır.
Entegre Yönetim Sistemleri
Hızlı Menü
Müşteri Merkezi
Hizmetlerimiz
Hizmetler
İş Ortakları
Yapılan araştırmalara göre dışarıdan danışmanlık hizmeti almak; ihtiyaçlarınızın hızlı giderilmesine doğru yönlendirmelerle doğru kararlar almaya ve finansal açıdan şirketiniz için maliyeti düşürmeye olanak sağlar. Rota Danışmanlık olarak mali ve hukuki konularda alanında yetkin ve uzman perso nellerimizle hizmet veriyoruz.
www.rotadanismanlik.com @ Copyright 2022 Tüm hakları Saklıdır